VISITA LA NOSTRA GALERIA FOTOGRÀFICA!

La nostra galeria fotogràfica, que recull tots els moments viscuts des del curs 14-15 fins a l’actual parada per la Covid-19, a més d’una carpeta especial anomenada «memòria fotogràfica» amb records anteriors, segueix ben activa i actualitzada.

Després de les últimes modificacions d’aspecte del nostre nou web, podeu trobar el seu accés a la part superior i inferior dreta, a la icona de la càmera fotogràfica. Sembla Instagram, però no ho és, ja que nosaltres tenim Facebook i Twitter. Eixa icona de la càmera, al costat de la de les xarxes socials, és l’accés a la nostra galeria.

Us deixem ací també l’enllaç i us animem a visitar-la i recordar bons moments viscuts i disfrutats en família, després d’estos mesos a distància i especialment durant el període de vacances, fins a l’esperat retrobament de setembre, esperem.

Recordeu que necessiteu una contrasenya per accedir, així podem protegir les imatges dels nostres menors de gent que no és de la nostra Comunitat Educativa. Si no la recordeu pregunteu-la als profes! Accediu sempre que vulgueu, i així viureu molts feliços records!!

Us desitgem molt bon estiu a totes i tots i que sigueu molt feliços!!! Una abraçada virtual!

Comments are closed.